Vandrarhem nära Leksand – Kullan

Kullans vandrarhem erbjuder förstklassigt boende med närhet till Leksand och området runt Siljan. Det är cirka 21 km mellan Leksand och Rättvik, där vårt vandrarhem ligger. Vår geografiska placering är strategisk, då boendet gör det nära till en hel del roliga sommaraktiviteter runt Siljan.

Boka rum nära Leksand här

Bo nära Leksand med närhet till mycket

På gångavstånd från vandrarhemmet finns restauranger, kaféer, matbutiker, möjligheter att spela golf och minigolf och mycket annat. Det är endast tre minuters promenad till den vackra sjön Siljans strand. Vid Siljans strand ligger den berömda Långbryggan, som vi verkligen rekommenderar ett besök till.

Ta ett bad i sjön, ta cykeln på en skön tur, vandra eller åk till Dalhalla. Dina möjligheter att uppleva en härlig dalasommar är närmast obegränsade.

Kolla in våra olika sommaraktiviteter nära Leksand här

Modernt och bekvämt vandrarhem

Samtliga lägenheter på vandrarhemmet är fullt utrustade med köksutrustning och platt-TV. De har pentryn och fritt trådlöst internet. I lägenheterna finns badrum med dusch.

Alla lägenheter är försedda med TV, kylskåp och köksutrustning. Utanför vandrarhemmet finns en vacker trädgård med utsikt över Siljan. Den är försedd med grillplatser.

Vårt boende nära Leksand har gemensamt kök och en lounge, där du kan träffa övriga hyresgäster.

Mer information om Kullan

Det finns en hel del roliga aktiviteter som ligger med relativt kort avstånd från Kullan. Vi har sammanställt information där du får tips om roliga sommaraktiviteter i närheten av Leksand.

Se sommaraktiviteter nära Siljan här.

Boka in dig på vårt vandrarhem och upplev sommaren i Dalarna när  den är som allra bäst. Hör av dig till oss om du har några funderingar.