Söker du vandrarhem nära Siljan?

Vill du bo fint och bekvämt nära Siljan i sommar? Testa Kullans vandrarhem mitt i Rättvik. Du bor bekvämt i nyrenoverade lägenheter har nära till aktiviteter i hela siljansområdet, tillgång till fri WiFi och en fantastisk trädgård med uteplats. Ett perfekt val för dig som föredrar vandrarhem nära Siljan framför andra boenden.

Boka boende här

Ett vandrarhem nära Siljan med nära till mycket

Det är endast tre minuters promenad från Kullan till Siljans strand. I närområdet finns flera kaféer, restauranger, matbutiker och den berömda Långbryggan. Bada, cykla, vandra, eller åk till Dalhalla som endast ligger 6 km bort.

Kolla in de olika aktiviteterna i och runt Rättvik här.

Välutrustat och modernt vandrarhem

Alla lägenheter är försedda med TV, kylskåp och köksutrustning. De har även ett pentry. Parkeringen är fri, liksom den trådlösa internetanslutningen. I de egna badrummen finns dusch.

Vårt vandrarhem nära Siljan har gemensamt kök och en lounge, där du kan umgås med övriga gäster. När vädret är fint passar det bra att använda våra grillplatser och utebord här utanför.

Här kan du läsa mer om Kullan

Gott om utflyktsmål i närområdet

Utöver det som kan göras i centrala Rättvik, finns det en hel del roliga aktiviteter runt Siljan. Vi har sammanställt en del av dessa roliga fritidsaktiviteter och evenemang på vår sida för aktiviteter.

Så vad väntar du på? Boka in dig på vårt boende redan idag, och upplev dalasommar när  den är som allra bäst. Ta kontakt med oss om du har några funderingar.